2018-09-19

Ojojoj. Vilken jävla sommar.

Denna sommaren har inte uppdaterats mycket på denna sida ser jag nu.

Inte mycket som skrivits i gästboken heller ser jag nu. Så vi är lika dåliga allihopa!

 

Kan också bero på att vi höll oss i LLS 4 månader i rad. För er som inte vet om begreppet LLS kan jag berätta att det är förkortningen på Litauiska Lastbilschaufförs-Stadiet.

Ni vet, 41-åringen i Litauen som blev stoppad av trafikpolis i sin kära bil. Han kunde inte gå.. kunde inte prata.. men köra lastbil DET kunde han! Som en GUD rullade han genom Litauens snitsliga gator trots 7,72 promille i blodet. Fan rätt talangfullt. Nästan superkrafts-varning på honom. Något Hollywood snappade upp.

Hollywood-regissören William Crosby håller enligt inte så säkra källor, på att skapa en ny Superman-film där lastbilschauffören spelar den värsta skurken av dem alla.

"Marius vs Superman" - på bio.. nån gång..

 

Sommaren bestod av motorcykelkörning, och lite inslag av öl och sprit. Mycket kött.

Vi har med livet som insats badat i förorenat vatten på Öland, när vi hängde en vecka där.

Haft premiär-barhäng i lokalen och testat den. Gick för jävla bra. Hoppas alla var nöjda och belåtna!

Vi vet en som var det iallafall. Ryssen.

 

Proppjäveln som blev upplyft till Member denna kväll. Grattis återigen broder!!

Likt frihetsgudinnan, fast bildligt med cape, och naken, stod han fortfarande upp i baren klockan 05.00 på söndagmorgon. Efter en lördag som startade med STROH-ROM runt 15-snåret. Denna sköljdes direkt ner med ett "liten" mugg Jäger. Det var startskottet. Sen gick det utav bara hel**te hela natten. Ett legendariskt sprithävande som ledde till en veckas sjukfrånvaro från arbetet.

Lätt värt.

Ju mer jag tänker på det så ska jag nog fan ta och ringa upp den där jävla William Crosby, och ge honom ett nytt manus:

"Ryssen vs Superman" - på bio helst igår tack!

 

 

2018-06-13:

Semester närmar sig med stormsteg!

Vi siktar på en resa runt i landet och hälsa på lite bröder och vänner. Vem vet, kanske åker vi utomlands. Norge kanske?

Frågan är vad fan man tar med sig till norge. Något blått, något gammalt, något nytt? .. eller hur fan var det nu..?

Något måste ju man ha med sig.

En god vän till klubben stapplade snorpackad häromdagen in på klubben och trodde han var Leonardo Da Vinci. Han hade svar på världens alla frågor och problem. Och kunskapen han besatt gick inte av för hackor! Han berättade att;

 

- Det finns en diamantgruva som är så stor i Sibirien att all luft-trafik över den är förbjuden. Lufttrycket gör att allt flygande sugs in mot gruvan, vilket resulterar i en omedelbar KABOOM. Antingen det eller hinna bli nedskjuten, välj själva!

 

- Medellin i Colombia minskade antalet motorcykelmord med hela 39% efter att ha kriminaliserat manliga passagerare som sitter bak på en motorcykel. Helt sjukt.

 

- Det är en försvunnen flygplats någonstans under staden Wisła i Polen. Försvunnen? Hur fan då? Någon vet ju uppenbarligen att den är där?

 

- Varje år donerar den norska staten en gigantisk julgran till London som tack för deras stöd under andra världskriget.

 

.. och det är just detta som jag faller in på i frågan om vad man ska ha med sig..

Norrmännen verkar vara otroligt noga med att ge tillbaka som tack. Så om vi nu får utnyttja deras vägar, så är det väl inte mer än rätt att lämna något kvar?

Vi får fundera.

Annars blir det en Billy-bokhylla insmord i surströmmings-sås och Kalles kaviar på närmsta rastplats.

 

2018-03-27:

Och där åkte den ut. Nr 3985.

Det är så många snus som stoppats upp under läppen och sedan spottats ut i total vrede, sen vi senast kunnat njuta av en varm, härlig hojtur. Att detta jävla lapp-mögel inte slutar falla.

Ju mer av den här skiten som kommer, desto mer stilla står denna sidan :/

När motorerna startar, milen tickar på, alkoholen flödar i goda vänners sällskap. Det är DÅ det roliga händer kära vänner.. DÅ kommer det finnas något typ av innehåll på denna sidan.

MÅTTE detta försvinna snart, så vi kan få hoppa på och bara glida snart!

L&R

 

2018-01-30:

Saaaatana... Inte uppdaterat på länge vilket vi självklart inte ber om ursäkt för.

Det var ett upplopp sista tiden. Ett upplopp som känslomässigt har varit i klass med japans Shizo Kanaguri's Stockholm Maraton-lopp som avlutades efter 54 år, 8 månader, 6 dagar, 8 timmar, 32 minuter och 20,3 sekunder... Vi har varit på helspänn. Jobbat 24/7. Skitit blod. Fastat i 93 dagar. Druckit jägermeister och öl i lastbils-flak-mängder och sett ett och annat Vikings-avsnitt.

Men nu... kära vänner.. pryds hemsidan och våra kära, numera varma ryggar utav något helt enastående. Brööölen har hittat hem.

Måtte han ta er allihop!

 

 

-------- 2018 --------

 

 

2017-10-28:

Mörkaste dagen under Bröööl's relativt korta, men innehållsrika historia.

Upphovsmannen till Bröööl MC har idag tragiskt avlidit.

Bröööl MC fanns i tankarna redan på tidigt 80-tal. Dock klaffade inte allt i alla blivande medlemmars liv, stå därför lades det på is. Där låg det i över 30 år.

Det som gör ondast bredvid sorgen i övrigt, är att han aldrig får se när ryggen kommer på. Hoppas han finns där ändå. Stolt.

Vila nu i frid. L&R

 

2017-08-30:

Vart fan är solen?

 

2017-08-06:

Det är med en bra känsla denna semester går mot sitt slut. Har åkt ordentligt med båge, träffat otroligt goa vänner, nya och gamla. Upptäckt massa nya vägar och allt möjligt. Vi har bl.a:

- förstått att "nästet" är i storlek med många klubbars spyhink.

- fattat att spikar är inget man skall trampa på.

- fått lära känna sin mage på vägen från "nästet" till Statoil för att bakfylle-skita en söndags morgon.

- fått lära sig att den sista ölen verkligen ÄR den viktigaste av alla.

- fått lära sig att köra shot-tävling med folk från Germanien är som att gå upp i ringen med Mike Tyson, JUST den bakfylla-söndagen man är nödig. Slutar aldrig med jackpot till ens egen favör.

- fått lära oss att skyltar det står "70" på innebär att det är den hastighet man får framföra sitt fordon i efter skylten. Gärna inte över har vi förstått nu. Check!

- fått lära mig att folk från Dalarna alltid upprepar att dom inte alls är bittra, på det MEST bittra sättet man kan säga det på.

(Junior, om du läser detta: hoppas du kom hem ordentligt och att hojen är okej... *host* Trailer Queen...)

Allt som sedan avslutades med roliga historier, go musik och jävligt trevligt folk på 75-års-partyt i Jönköping!

Det är med en lever som ett russin, blod i avföringen och en spänningshuvudvärk som fortfarande gör sig påmind, vi tackar för dessa semesterveckor!

Ses snart igen gott folk!

Må Brööölen ta er alla!

 

 

2017-07-25:

Nästet, vi valt att kalla vårt hie till stuga (Brööölens näste) har fått sig ett litet ansiktslyft. Eller ja, lite som brudar får när dom drar på maracas på ögonen, eller vad fan det heter. Kort sagt, vi målade husknutarna och runt fönstrena med lite ny vit färg. Så nu ser det inte ut som ett dödsbo ingen rört sen 1920.

Nu ser det iallafall ut som någon har varit där kring 1950 och möblerat om lite.

En toalett i dess enklaste form har fixats tack vare fantastiska klubb-vänner. Vi ber till gudarna varje dag att toaletten inte ska ångra sig och sticka iväg, för den jäveln kommer att få jobba.

Ett problem kvarstår. Fått lovat att det skall finnas sommarvatten i nästet. Mycket riktigt så sitter en slang in till vår lilla kokvrå, men något jävla sommarvatten har vi inte sett än. Det visar sig att grannen har en kran på sin toalett som leder vattnet upp till vårt näste. Låter som ett fräscht sommarvatten...

Där vill man inte stå och skölja munnen samtidigt som man hör grannen spola... Otäckt.

Gick iallafall ner till grannen och bad honom att få kolla på kranen vi skall få vatten ifrån, men möttes snabbt utav ett "-Vill du bada så finns en hel sjö här nere, inga problem kompis!" och en igensmälld dörr.

Så vår "nybyggda" toalett kommer sen få sig påkopplat ett väl utlagt avloppsrör, som räcker PRECIS ner till grannens husknut.

Det går bra nu.

 

2017-07-15:

Tröttheten slår till efter en vecka i Bröööl-nästet, med hojturer runtom på dagarna. Blev inte riktigt som vi tänkt oss dock. Tanken var att röra sig uppåt i landet på äventyr, men slutade att vi fick utgå från hemmaplan. VP var taggad till tusen och sov med mc-kläderna på redan 3 dagar innan tanken var att vi skulle bege oss. Skulle han med facit i hand icke ha gjort. Febern gjorde sitt, kom helt plötsligt och han ringde till Pres dagen innan och skrek maniskt att han ville rida häst norrut dagen därpå.

Feber-yra deluxe.

Slutade med att några av oss bosatte oss i nästet och planerade lite rutter.

2 dagar senare var VP ursvettad och på benen igen och hade förstått att det var tvåhjulingen han skulle färdas på. Dök förbi nästet, drack öl, eldade, somnade..

Samtliga vaknade dagen efter och var helt övertygade om att en bra dag på hojarna låg framför oss.

Vilken lycka... som varade i 15 min..

På väg från nästet för att käka frukost, var det Pres tur att falla offer för oturen. En stor rostig spikjävel attackerade honom och penetrerade fotsulan. Genom skor och strumpor, hud & kött.

I hopp om att få ett lätt morfinrus gick färden till sjukan. Besvikelsen var total när Pres kommer ut med lindad fot, en tub koksalt, lite gasbindor och ett plåster på axeln. Tydligen är inte stelkramp något skönt att få.

Efter rekommendationer att "ta det lugnt & vila" sattes foten snabbt ner i mc-stöveln och hojarna drogs igång. Det blev lite goa svängar ändå. Efter all skit som hände så har det ändå varit en jävligt bra vecka. Avslutades idag nere i KärraSand och MC-festivalen där nere. Träffade bröder och vänner och hade en trevlig stund.

Nu, en kopp sprit.. L&R

 

2017-07-01:

SBD. Helt tom efter helgen. Disskusionerna om hur vi skulle transportera oss upp till Knivsta i fredags tog aldrig slut. MC, bil, tåg, buss, helikopter, flyg, taxi, ja till och med tankar på att kröka ner oss redlöst och ringa polisen o förklara att vi bor i Knivsta så dom kunde "köra hem oss" för att sova.

Slutade med MC såklart.

Synd var ju bara att Indra precis spelat fyllepoker med Zeus och bestämt sig för att: "-Vi släpper allt jävla vatten vi kan hitta bland molnen, och släpper över E4:an mellan Jönköping-Norrköping!"

Det var bara att tacka och ta emot..

Skrattade sist gjorde vi ändå, för vilket fantastiskt väder det ändå blev! Skitskoj kväll på SBD med bröder och nya vänner!

Hade någon av oss tagit lite foton så hade vi gärna lagt upp det.

Nu gjorde ju ingen av oss detta, så vi får helt enkelt presentera Sveriges bästa biker-fotograf Anja, från Vildvittras MC i Göteborg!

Hon tar riktigt bra bilder, så om Ni vill sneek-peeka lite så >>klicka här<<.

Tack alla inblandade och arrangörer!

Helgen avslutades med en mycket behaglig resa hem på söndagen. Satt riktigt mumsigt en helg i början på Juli.

Helios varde med oss..

Hela j**la sommaren tack..

 

 

2017-06-26:

Gästboken står i stort sett tom. En eloge till er som varit inne och skickat en hälsning! Funderar dock på att ta bort den.

Kanske lever vi i en dröm att bikervärlden var som på den gamla goa tiden.. När gästböckerna på biker-klubbars sidor var hetare än Målilla den 29:e juni 1947. När inbjudningar och information damp ner i trälådan som var fastspikat på kåken med klubbens namn inristat och färgat med kråkblod på.

Eller ja, va fan vet vi färskingar..

Vi, bittra, jävla färskingar.

Men vi är rätt bra ändå. L&R

 

2017-06-23:

Glad Midsommar!

Vart lite dött med alla högtider och klämdagar mm. Men snart är vi på vägarna igen! Väl mött!

 

2017-06-18:

Ville till HojRock. Ingen Brööölare kunde. Öl byttes ut mot vatten och mjölk. Sällskapet byttes ut från skrikande bikers till skrikande barn och fruar. Hojar byttes ut mot familjebilar. Barerna byttes ut mot diskbänken i köket. Shit.. Känslan i kroppen på denna söndag är dock exakt som den skulle ha varit efter HojRock. Nattinatt.

 

2017-05-28:

Vaknar upp i ett tält. Öronen dånar efter gårdagen. En jävla kanon brändes av igår. Mackan vaknar upp med ett stort smile i ansiktet. Om hans ansikte var upp och ner. Hans luftmadrass var inte längre en luftmadrass. Inte en madrass heller för den delen. Vi kör den i ilska med rep efter motorcyklarna i hopp om att den lider innan vi slänger den i en soptunna vid COOP. Brutalt.

 

2017-05-20:

Klubben täcker halva Sverige och är på olika håll. Fylla enligt regelboken. Många mil på hojarna. Nya vänner. Bra helg!

 

2017-04-29:

Hv spelar SM-final. Vinner såklart. Firas ordentligt hos goa bröder och vänner. Vilken dag.

 

2017-04-22:

Kommer 1,5 timme för tidigt till fest. Som alltid av någon jävla anledning. Dundrar in och känner pulsen. Dött. Känner ingenting. Eller lukten från grillen rättare sagt, den kändes eftersom värd-klubben var tvungna att äta innan gästerna egentligen skulle komma. Bra koll! Men en bra jävla kväll senare blev det!

 

2017-03-26:

Sommartid börjar!

Med 20 cm jävla lappmögel som faller från skyarna på ett Independence Day-manér. Tänker på Frozen i Luleå.

 

2017-02-14:

Alla hjärtans dag. Otäckt.

 

2017-02-12:

Fruktansvärd huvudvärk efter att vi varit på party i de småländska skogarna. Grannen kommer tidigt och frågar om han får låna lite bensin. Självklart får han det. Han använde det till sin padda så han kunde platta till uppfarten ordentligt. Skjut mig.

 

2017-01-23:

Utskällda utav garageägare då vi firat frontpatch-start med cigarr i ett garage. Visade sig att de luktandes letat efter vart avloppet var sönder. Bra start.

 

-------- 2017 --------

Copyright kontakt@brooolmc.se // All Rights Reserved